Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/e-move-emotion.com/public_html/plugins/system/helix3/core/classes/menu.php on line 89

 

e-move logistik

Håndtering

Vi håndtere alle former for gods nemt og sikkert.
vi opbevarer godset i vores mange lager rum, hvor det er muligt at opbevare gods i korte og lange perioeder.
gods er klar levering efter bestilling.
du bestemmer hvor og hvornår godset skal afhentes.
Vi levere direkte til kanstenen når du ønsker at få varen hjem.

 

 

Palle levering

Mangler du paller? Vi kan levere de antal paller til din virksomhed,
vi har rene og hele EU paller til brug i din virksomhed.
Er du privat der ønsker paller, kan vi også hjælpe med det.

 

e-move paller
Levering og opbevaring.
Let oversigt over sorteret gods.
Book afhentning 24/7 til support.
 
 
 

Bestil E-move Emotion flyttekasser. Vi kommer og levere dem til din adresse og afhenter dem igen når i har tømt dem. Prisen for denne ser på kun 450 kr, som gælder i København, omegn og Nordsjælland

 
E-move Emotion flyttekasser
E-move Emotion flyttekasser
 

 

 

 

Betingelser

 

Vi opfordre alle til at læse vores betingelser inden man bestiller flytning hos os. Vi anbefaler alle som ønsker at flytte at tænke en ekstra gang om, det er en god ide at at vælge et flyttefirma frem for at gøre det selv.

 

Hvis flytningen er for dyr, så anbefales det at man selv leje en flyttebil, eller evt spørge en ven eller en kollega om man kan få flyttet boligen.

Hvis pris er for høj, så er det ikke en god ide snyde flyttemanden, ved at lave egne skader, som flyttemanden ikke har bemærket.

Dette frarådes og ses ofte. En erstatning vil ikke blive godkendt.

 

 

Betingelser for erstatning

 

- Ved en erstatning kræver følgene

 

- Flyttemændene skal erstatte flyttegodset hvis dette bliver beskagiet eller øgelagt. - Ved dyrt flyttegods som svare til 6.000 kr. eller derover bruger vi vores forsikring. dog skal vi gøre opmærksom på at der er en selvrisiko på 5.000 kr, som skal betales.

- Ved fuld  erstatning af flyttegodset kræver det, at der bliver fremvist en original kvittering. - Ved eventuel små skader på flyttegodset, tilbyder vi prisnedsættelse af flytteprisen ved timepris. - Ved en fastpris aftale kræver det man tilføjer en forsikring.

-Vi udbedre skader, der er opstået under flytning. dette kræver at godset er helt og uden løse dele.

- Hvis der er løse dele på flyttegodset eller dele af genstanden som skal flyttes ikke er monteret korret, vil dette betyde at flyttegodset ikke kan erstattes.

- Sørg for at skøbeligt gods, som let kan gå i stykker og ting som flyttemændende skal være ekstra opmærksom på, at det bliver informeret inden flytning påbegynder, ellers tæller dette som kunden egen fejl.

- skrøbelig genstarte må ikke opbevares i poser, men skal pakkes forsvarligt.

 

Timepriser:

 

Om timepriser:

 

Timepriser starter når vi ankommer på adressen og slutter når vi er færdig med de sidste møbler. vi afregner per hele timer, så efter 5 minutters flytning starter en ny timeperiode. Vores timepriser på en almen 8 pallers flyttebil, har ingen minimums timer, dog mindst 1.000 kr.

Ved valg af stor flyttebil på 50 m3 eller derovre er minimums timer på 4 timer. Der skal derfor betales for 4 timers flytning. Ved aflysning af flytning skal dette ske 24 timer før flytte dagen påbegynder, for at undgå gebyr. Ved klager eller utilfredshed anbefaler vi at du skriver til vores support mail som du finder under kontakt.

 

 

flyt emove emotion